Week 1

Week 1 de pups zijn geboren op 2 september. Er zijn 3 blonde teefjes geboren en 1 blond teefje, 3 zwarte teefjes en 2 zwarte reutjes. Ind.y was de hele dag al onrustig. Veel hijgen en graven op de vloer. Om het half uur plassen en als ze de kans kreeg dan ging ze onder de bosjes liggen graven. Dit zijn allemaal voortekenen. Ze willen als het ware een nestje bouwen. Rond 21 uur braken de vliezen en om 21.20 is het eerste zwarte pupje geboren. Dit ging eigenlijk heel gemakkelijk. We hoopten dan ook dat de 2e net zo snel zou komen. Die kwam echter pas een uur en een kwartier later. Gelukkig ging het daarna iets sneller. Om 3 uur in de nacht werd de laatste geboren. Toen we zeker wisten dat er geen pups meer kwamen hebben we de hele familie in de schone werpkist gelegd waar de pups gelijk begonnen te drinken.
Indy is een hele goede moeder, ze heeft veel melk en de pups groeien dan ook als kool.

Indy is drachtig

In juli heeft Indy een date gehad met Harvey (Wahnahnish simply sensational). Harvey (zie foto) is een prachtige maar vooral een lieve blonde reu, die zowel Nederlands als Duits kampioen is. Rond 6 september verwachten we blonde en zwarte pups.

Heeft u interesse in een pup neem dan contact net ons op.

Onze Emy is bevallen.

Onze Emy is op 1 juli bevallen van 9 fantastische puppys.

Het zijn 5 zwarte teefjes, 1 blond teefje, 1 zwarte reu en 2 blonde reuen.

Moeder en de puppys maken het zeer goed.

 

Onze lieve mooie Emy verwacht begin juli 2017 puppies

Onze mooie Emy (Faithful Paw’s easy running) is op bezoek geweest bij Fiete Mallorn’s Silver Surfer) en het was een geslaagd bezoek, begin juli verwachten we puppies!!!

Emy is bevallen van 8 puppies

Onze Emy is op 29 april bevallen van 3 blonde teefjes en 5 zwarte reutjes. Emy en de puppies maken het goed.

Ogen goedgekeurd

16-07-2015, de ogen van Bowie en Emy zijn allebei weer voor een jaar goed gekeurd.

Gedekt!

Op 29 februari 2016 is Emy gedekt door Knox. Knox  is een prachtige blonde reu maar wat minstens zo belangrijk is, hij heeft ook een heerlijk karakter. Voor meer informatie over Knox kunt u kijken op de website van Woefdrams Labradors.  De pups worden begin mei verwacht. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.