Telefoonnummer: 050-5011466

Faya

Labrador
Faya, A sense of pleasure’s Famous Fanny

geboren 20-12-2017

Faya is een lieve blonde labrador. Samen met Indy vermaken deze 2 zich heel erg goed. Faya is super lief maar laat zich het kaas niet van het brood eten. Ze is dan ook de jongste in de roedel.

Indy

Labrador
Indy, lifetimedevotion my surpise

geboren 01-07-2017

Indy is de meest enthousiaste hond van onze roedel. Altijd blij als een jonge hond. Net als haar moeder heeft ze een heel open karakter en is nergens bang voor. Kwaad heb ik Indy nog nooit gezien. Ze is gewoon altijd erg vrolijk en blij.

Emy

Labrador
Faithfulls Paws Easy Running (Emy)

geboren 09-06-2013

Easy running is voor Emy een hele toepasselijke naam. Altijd blij en super enthousiast. Emy heeft een heel open karakter en is nergens bang voor. Vindt alles en iedereen leuk. Vooral onze poezen zijn gek van haar ze gaan altijd bij haar liggen.

Op shows krijgt Emy altijd een mooi keuringsrapport.

Bowie

Labrador
Belong to Beaudy believe in me (Bowie)

geboren 06-09-2013

Bowie is mijn poppie zeg ik altijd. Bowie is heel rustig en afwachtend. Vindt alles wat spannender. Ze kan uren met een doekje in haar bek zitten en dan alles observeren. Ze kan heerlijk spelen met de anderen en ook de poezen zijn favoriet bij haar. Bowie doet, ondanks dat ze het niet leuk vindt het heel goed op shows. Zij krijgt altijd een uitmuntend beoordeling. Als pup is ze eerste van haar klasse geworden.

Twister

Labrador
Twister in Memoriam

Geboren 16-01-2004 en overleden op 12-05-2016

Twister was steeds de roedelleider van onze honden. Twister was een zeer evenwichtige labrador die makkelijk was in de omgang met zowel mensen als honden. Ze corrigeerde de jonge honden op een prettige manier. Als Twister tijdens de vakantie een weekje uit logeren ging, waren de honden altijd heel blij dat ze Twister weer zagen. Helaas kunnen we niet meer van haar genieten.

Mika

Labrador
Mika

Geboren 13-09-2007

Mika is onze lieve, gekke, kleine labrador die voor ons door het vuur gaat. Ze is ontzettend aan ons gehecht en het liefst ligt ze de hele dag bij je en als het kan bij je op schoot. Ze is een beetje onderdanig naar de andere honden maar die accepteren haar helemaal zoals ze is. Ruzie tussen de honden komt bij ons gelukkig niet voor.